Sponsoren

 • Royal Leerdam

  De enige tafelglas fabrikant in Nederland

  Royal Leerdam, de enige tafelglas fabrikant in Nederland, maakt al 145 jaar glaswerk dat de kleine momenten laat schitteren. De liefde voor glas is terug te zien in de veelzijdige collectie wijnglazen, drinkglazen en cocktailglazen. Van klassiek tot modern en van romantisch tot speels, Royal Leerdam heeft voor ieder wat wils. Naast een uitgebreid assortiment voor de consument, heeft Royal Leerdam ook een collectie die speciaal ontwikkeld is voor het horecasegment. Deze glazen laten een perfecte balans zien tussen elegant design en functionele details. Een voorbeeld hiervan is de Experts’ Collection. Deze serie is tot stand gekomen in samenwerking met wijnexpert en wijnjournaliste Barbara Verbeek. Zij heeft een serie wijnglazen ontwikkeld waarbij rekening is gehouden met de unieke karaktereigenschappen van ieder type wijn, met als doel een optimale geur- en smaakbeleving.  


  Website
 • Walraven Sax

  Premium Wines & Spirits since 1823

  Walraven Sax startte haar activiteiten al in 1823 en is daarmee één van de oudste wijn en gedistilleerd distributeurs in de Nederlandse markt. Zij importeren bekende merken als Frescobaldi, Familia Torres, Louis Roederer, Aix Rosé, Luigi Bosca, Baron Philippe de Rothschild, Joseph Drouhin, Marqués de Riscal, Gallo en Amarula. Elke nominatieronde wordt gekoppeld aan een wijnmerk. Walraven Sax is trots om hoofdsponsor te zijn van Wijnvrouw van het Jaar 2022. Manuela Feijoo Jimeno, Commercieel directeur Walraven Sax: "Wij zijn trots om de nieuwe wijnpartner van Wijnvrouw van het Jaar te zijn. Wij zien tegenwoordig bij steeds meer van onze wijnhuizen vrouwelijke wijnmakers en veel merken en wijnen worden steeds eleganter. Dit sluit dan ook perfect aan bij Wijnvrouw van het jaar! Wij kijken uit naar een mooi partnership.”


  Website
 • MissPublicity

  Marketing & PR

  MissPublicity creëert zichtbaarheid in media voor verschillende lifestyle merken en bedrijven uit de hospitality, evenementen en culturele sector. In het portfolio zijn merken te vinden als Union, Stichting Promotie Schiedam, Largo Travel, Foodhallen, BMW Nederland en puklavec & friends. MissPublicity vindt haar wortels in Rotterdam en heeft daarnaast een vestiging in Antwerpen en sinds begin 2016 ook in Amsterdam. 


  Website
 • Gastvrij Rotterdam

  Vakbeurs voor ambitieuze horecaprofessionals

  Gastvrij Rotterdam is een horecavakbeurs voor het midden en hoogsegment horeca en biedt jaarlijks een compleet aanbod aan food en non-food producten. Ruim 500 exposanten ontvangen in 5 sfeervolle beurshallen ruim 16.000 ondernemers en managers in de horeca. Het Dit Smaakt naar Meer! Paviljoen is één van de toonaangevende themapaviljoens op de beursvloer. Tijdens de drie beursdagen wordt de vakbezoekers een uitgebreid programma  met prijsuitreikingen, wedstrijden, masterclasses, demonstraties etc. aangeboden. Meer informatie op www.gastvrij-rotterdam.nl.


  Website
 • Wijntheater

  Educatie & Entertainment

  Het kloppend hart van het Wijntheater is de sfeervolle bedoeïenentent van oesterman Barend Havenaar en Register vinoloog Barbara Verbeek. In een decor uit grootmoederstijd, muziek van vinyl uit de jaren 60 & 70 en schommelstoelen kunnen bezoekers hier terecht voor educatieve shows over wijn, glaswerk en oesters. De gastvrouwen in vintage kleding en burlesque gestyled, zorgen samen met de vinyl-dj’s voor een ongedwongen warme sfeer in het Wijntheater onder het genot van een goed glas wijn.


  Website
Sponsoren
 • Gastvrij Rotterdam
 • MissPublicity
 • Royal Leerdam
 • Walraven Sax
 • Wijntheater