Stemmen op jouw Wijnvrouw van het Jaar 2023

Stemmen op jouw Wijnvrouw van het Jaar 202328 Augustus 2023

De vier genomineerden voor titel Wijnvrouw van het Jaar 2023 zijn bekend! Stuk voor stuk, professionele, onderscheidende en inspirerende wijnvrouwen die allen hun podium verdienen! Het is nu mogelijk om jouw stem uit te brengen voor naar jouw mening de Wijnvrouw van het Jaar 2023.

Tot en met 14 september kun je je stem uitbrengen op de vrouw waarvan jij vindt dat ze deze bijzondere titel verdient. En hier is het spannende nieuws - dit keer tellen de publiekstemmen voor maar liefst 50% mee in de uiteindelijke beslissing! Jouw stem kan dus een enorme impact hebben! De jury van vijf, bestaande uit 4 trotste dragers van de titel Wijnvrouw van het Jaar,  zal de andere helft van de beslissing bepalen. Elke jurylid draagt voor 10% bij aan de einduitslag. Samen vormen ze een deskundige en gepassioneerde groep die de genomineerden zal beoordelen en een weloverwogen keuze zal maken.

Benieuwd naar de fantastische vrouwen die dit jaar genomineerd zijn? Wil je je steun betuigen aan jouw favoriete wijnvrouw? Breng dan nu je stem uit op www.wijnvrouwvanhetjaar.nl/wijnvrouwen en help mee om haar de erkenning te geven die ze verdient. Laten we samen de vrouwen vieren die de wijnwereld verrijken met hun toewijding en expertise.

Een toost op alle genomineerden en op de spannende strijd om de titel van Wijnvrouw van het Jaar 2023!

Terug naar overzicht
Partners
  • Bru
  • Gastvrij Rotterdam
  • MissPublicity
  • Royal Leerdam
  • Walraven Sax
  • Wijntheater